Branding voor duurzame en doordachte merken

Wij doen jouw Vitrin blinken

En dat doen we liefst op een zo grondig mogelijke manier. Want zeg nu zelf: een merk zonder logo, een strategie zonder verhaal, een website zonder foto’s of een flyer zonder tekst? Daar klopt iets niet.

Onze golden combo bestaat uit een mix van strategie en design. Met een team van partners en experts vormen we jouw idee om tot een totaalconcept en brengen je verhaal aan het juiste publiek. We bouwen aan een visuele identiteit dat vertelt waar jouw bedrijf voor staat.

Branding

Vitrin creëert jouw totaalbranding. We zorgen voor een sprekend concept, glasheldere strategie en jouw visuele branding. Logo, kleuren, typografie,… wij doen het plaatje kloppen. Starten van een wit blad, of je huidige merk opfrissen? Het kan beiden!

Print & drukwerk

Duurzaam impact maken met een offline communicatiemiddel? Het kan! In het online tijdperk is het bijna vooruitstrevend om drukwerk toe te voegen aan je communicatie-mix. Toch zijn we bij Vitrin echte paperlovers. Want wij geloven in tastbaar drukwerk. We matchen het ontwerp met de juiste papierkeuze, druktechniek en afwerking. Stationary, magazines, brochures, kaarten,… you name it! Van ontwerp tot bij de drukker: Vitrin is there for you, every step of the way.

web design

Jouw website is het kloppend hart van je onderneming. Dé eindbestemming van jouw klant. Samen met onze partner IADT bundelen de krachten tot een golden combo. Vitrin zorgt voor een doordacht ontwerp, IADT voor de technische ontwikkeling ervan. Op deze manier bouwen we een gebruiksvriendelijke én good looking website, in lijn met jouw branding.

What’s all the fuzz about?

Past jouw bedrijf ‘in de Vitrin’?

Jij gelooft in jouw product of dienst en wil je bedrijf transformeren naar een sterk merk.

Je vertelt een verhaal waarin je zelf 100% in gelooft. Je wil deze boodschap op een duurzame manier naar buiten brengen en het juiste publiek aanspreken.

Als ambitieuze ondernemer vind je de juiste uitstraling belangrijk. Je wil indruk maken door middel van een unieke en sterke look&feel.

Vitrin Branding Bureau

We make people stare at you.

Een sprekende merkbeleving en visuele huisstijl helpen niet alleen om jouw bedrijf juist te positioneren. Het zet jouw brand in de markt op een professionele maar persoonlijke manier. Aan de hand van een doordachte strategie en een sterke uitstraling helpen wij je de juiste klanten aan te trekken én te boeien.

 

Vitrin Brand Design