About us

Een glimp van onze vitrin

Vitrin is een branding bureau uit Antwerpen voor duurzame en doordachte merken. We worden warm van concepten met een goed verhaal en ondernemers met een unieke visie. We streven naar duurzame groei en geloven in onze golden combo van strategie en creativiteit. 

Bij Vitrin hebben we een hart voor design en communicatie en zijn verzot op branding, verfijnd drukwerk, webdesign, en krachtige storytelling.

Better together

Bij Vitrin zorgen we voor een warme sfeer waar we inspireren én geïnspireerd worden.
Daarom bundelen we onze krachten met een team van freelancers en partners: zorgvuldig uitgekozen experts, op maat van elk project.

Meet the woman behind ‘onze vitrin’:

Line Horemans
Art director, designer & founder

Line startte 3 jaar geleden met Vitrin als een gedreven student-ondernemer. Ondertussen heeft ze zich ontpopt tot een creatieve brand designer met een oog voor zowel het esthetische als het strategische aspect. Het evenwicht tussen vorm en inhoud, dat is waar het allemaal om draait.

‘Met een gezonde portie enthousiasme en gedrevenheid ga ik geen uitdaging uit de weg. Bij elk project smijt ik me 100%, om samen met de klant te streven naar het beste resultaat. Dit doe ik door me helemaal onder te dompelen in je bedrijf, om zo te leren begrijpen waar jij als ondernemer naartoe wil. Klanten die zichzelf en hun zaak herkennen in het design dat ik aflever, is voor mij het allerbelangrijkst.’

En buiten Vitrin? Citygirl met een hart voor ongerepte natuur. (Vegan) chef-kok van dienst. Ervaren F.R.I.E.N.D.S kijker. Meestal te vinden op een zonnig terrasje.