Wat we doen?

Wij doen jouw Vitrin blinken.

En dat doen we liefst op een zo grondig mogelijke manier. Want zeg nu zelf: een merk zonder logo, een strategie zonder verhaal, een website zonder foto’s of een flyer zonder tekst? Daar klopt iets niet.

Met een team van partners en experts vormen we jouw idee om tot een totaalconcept en brengen je verhaal aan het juiste publiek. We bouwen aan een visuele identiteit dat vertelt waar jouw bedrijf voor staat.

We see the bigger picture

Brand design

Vitrin creëert jouw totaalbranding. We zorgen voor een sprekend concept, glasheldere strategie en jouw visuele branding. Logo, kleuren, typografie,… wij doen het plaatje kloppen. Starten van een wit blad, of je huidige merk opfrissen? Het kan beiden!

PRINT DESIGN

Duurzaam impact maken met een offline communicatiemiddel? Het kan! In het online tijdperk is het bijna vooruitstrevend om drukwerk toe te voegen aan je communicatie-mix. Toch zijn we bij Vitrin echte paperlovers. Want wij geloven in tastbaar drukwerk. We matchen het ontwerp met de juiste papierkeuze, druktechniek en afwerking. Stationary, magazines, brochures, kaarten,… you name it! Van ontwerp tot bij de drukker: Vitrin is there for you, every step of the way.

All in vitrin

Heb jij een mega zot idee, maar geen weet er aan te beginnen? Nood aan een creative side-kick in jouw bedrijf? Hulp nodig bij de grafische uitwerking van jouw project? Vitrin to the rescue! Neem contact op en vuur al je vragen op ons af.

WEBDESIGN

Jouw website is het kloppend hart van je onderneming. Dé eindbestemming van jouw klant. Samen met onze partner IADT bundelen de krachten tot een golden combo. Vitrin zorgt voor een doordacht ontwerp, IADT voor de technische ontwikkeling ervan. Op deze manier bouwen we een gebruiksvriendelijke én good looking website, in lijn met jouw branding.

Wil jij impact maken op een duurzame en doordachte manier? Kom binnen in onze Vitrin!

In de Vitrin

Ontdek onze laatste projecten, nieuwtjes en inzichten.