Drukwerk

StoryTime

Voor Hanna Struyvelt mochten we een uniek kaartendeck ontwerpen dat ondernemers helpt om verhalend te schrijven. Als copywriter focust Hanna vooral op storytelling en het achterliggende verhaal. Het is haar missie om het verhaal van haar klanten over te brengen op een toegankelijke en authentieke manier.

Story Time is een die je aan de hand van 35 inspiratiekaarten en 10 verhaalstructuren gidst naar pakkende content. Hanna zorgde voor de inhoudelijke uitwerking – Vitrin voor het design en drukafwerking.

Het resultaat? Een unieke kaartenset, gedrukt op een coated stevig karton en afgeronde hoeken. De extra coatinglaag op het papier zorgt niet alleen voor een lichte glans, maar beschermt de kaarten ook tegen invloeden van buitenaf (byebye koffievlekken en vettige vingers!). De kaarten zijn praktisch en vlot te gebruiken en door de ronde hoeken worden ‘ezelsoren’ vermeden. Daarnaast werd ook het verpakkingsdoosje op maat gemaakt. Het is dé perfecte fit voor het aantal kaarten, en een handig formaat dat makkelijk op te bergen is!

 

Voor de aandachtige kijker valt het meteen op dat er een duidelijke match is tussen de huisstijl van Hanna en Storytime. Niet alleen de kleuren, maar ook de afgeronde hoeken zorgen voor een mooi geheel.