Meet the designer

Ontdek het gezicht achter Vitrin

Coucou, ik ben Line! Een gedreven grafisch ontwerper uit de stille Kempen, maar ben ondertussen mijn hart verloren in het levendige Antwerpen. Het liefst ga ik op zoek naar avontuur door mezelf uit te dagen op alle mogelijke vlakken. Ik ben een dromer, maar vooral ook een doen-er. Reizen en ondernemen zijn daar mooie voorbeelden van. 

Natuurlijk is er in mijn drukke agenda soms ook nog ruimte voor wat anders. Een ochtendwandeling, yogasessie of een lekker glas rode wijn helpen me aan de nodige me-time. Ik ben graag alleen, maar in het gezelschap van anderen ben ik op m’n best (en al zeker op een zonnig terrasje)!

In a nutshell? Check-kok van dienst. Ervaren F.R.I.E.N.D.S kijker. Avontuurlijke backpacker. Imperfectly vegan

Mijn missie?

De unieke waarden en kwaliteiten van gedreven ondernemers vertalen in hun branding.

Met Vitrin wil ik passies en dromen tot leven brengen en tastbaar maken. Ondernemers die zichzelf en hun zaak herkennen in het design dat ik aflever, is voor mij het allerbelangrijkst. 

Hoe ik dat doe? Door iedere klant persoonlijk te leren kennen aan de hand van een gezellige babbel. Leren begrijpen waar jij als ondernemer naartoe wil en wil bereiken is de eerste stap. Ik probeer me in te leven en onder te dompelen in jouw wereld en niche/sector om tot een resultaat te komen waar we beide trots op kunnen zijn. 

Met een persoonlijke aanpak, open communicatie en warme sfeer probeer ik een samenwerking te zoeken waarin jij je helemaal thuis voelt.

‘Voor mij is Vitrin mijn creatieve uitlaatklep,
een fijne plek waar ik al mijn ideeën en energie in kwijt kan’

Van strategie tot design.

Bij het ontwerpen van een logo of huisstijl combineer ik mijn twee expertises (en passies): communicatie en design. Als studente startte ik met een opleiding Communicatiemanagement waarin ik alle fundamenten van marketing, public relations en reclame mee kreeg. Deze kennis – het bouwen van een merk, strategie, doelgroep en missie – gebruik ik dan ook telkens als uitgangspunt van mijn designs. 

Toch ontdekte ik ook dat ontwerpen van logo’s en lay-outen van magazines net iets meer voor mij was dan het schrijven van persteksten en reclamecampagnes. Mijn creatieve ei kon ik helemaal kwijt in mijn tweede opleiding Grafische en Digitale Media. Hier ontwikkelde ik mezelf als grafisch ontwerper en ontdekte ik mijn passie voor verfijnd drukwerk. Mijn ervaring? Die deed ik vooral op binnen mijn eigen onderneming als student-zelfstandige en als werknemer in de grafische sector.

This or that?

Koffie
Bergen
Zonsopgang
Wijn
Relax
Rugzak
Boek
Joggen
Instagram

Thee 
Zee 
Zonsondergang 
Bier 
Avontuur 
Valies 
Netflix 
Yoga 
Pinterest 

Creatieve studio voor gedreven ondernemers

line@vi-trin.be
BE 0746.590.687