From business to brand

Dé cursus om de persoonlijke en visuele branding van jouw zaak naar de next level te brengen

Je bent ondernemer, je hebt een aanbod waar je keihard in gelooft, waarvan jij denkt dat jouw klanten er oprecht mee geholpen zijn. Het enige probleem… je business ook écht als brand bij je klanten brengen en het vertrouwen opbouwen om die klanten ook tot aankoop te laten overgaan. 

Je mist een sterke persoonlijke en visuele branding die jou nét dat tikkeltje meer laat opvallen online, net dat stapje dichter bij je klant en verkoop brengt. 

Wij, Charlotte en Line, willen jou helpen om hier verandering in te brengen met onze cursus From business to brand. Je volgt de cursus volledig online en op je eigen tempo, ondersteund door het werkboek dat je in de bus krijgt. Na afronden van de cursus ben jij niet gewoon een small business, je bent écht een brand die er staat. 

Een sterke persoonlijke branding is ZO belangrijk!

In een online wereld wil jij als ondernemer opvallen met je zaak, je wilt dat klanten jouw dienst of aanbod aankopen nét omdat je geen grote speler bent maar net met hart en ziel jouw onderneming runt. 

Dat kan, als je ook jezelf echt positioneert als het gezicht van je onderneming. En net dat doe je met een sterke persoonlijke en visuele branding. In de cursus From Business to Brand leer je alles over het belang van persoonlijke branding, wat het juist is en hoe je jouw eigen persoonlijke brand opbouwt online. Je krijgt natuurlijk ook concrete opdrachten mee, niet enkel leren maar ook vooral DOEN!

 

Met een sterke visuele branding maak je écht impact!

Je visuele branding is je eerste indruk bij een klant, maar ook datgene wat jou herkenbaar maakt en houdt bij je klanten.

Zowel bij de start als doorheen je relatie met klanten is je branding van essentieel belang. Niets zo herkenbaar als een eigen stijl, kleurenpalet en combinatie van stijlelementen.

In de cursus leggen we je de basisprincipes van visuele branding uit, hoe je zelf je branding samenstelt én ook hoe je die concreet doortrekt in de creatie van je Instagram content. Succes komt van nieuwe kennis én gemotiveerde actie!

Branding paketten

KLAAR OM NAAR HET VOLGENDE LEVEL TE GAAN MET JE BUSINESS EN ECHT EEN BRAND TE WORDEN ONLINE?

Transformer je business tot een brand

Voor meer bereik, meer impact en meer klanten

Heb je nu…

Jammer! Jij bent een geweldige ondernemer met een fantastische brand, je moet ‘m gewoon nog in de wereld weten te zetten! En net daarvoor hebben Line en Charlotte de cursus From Business To Brand gemaakt! 

Branding
Content creatie

NA HET VOLGEN VAN DE CURSUS…

DUS, BEN JIJ KLAAR OM:

Een sterk personal brand uit te werken?

Je visuele branding te bepalen en te versterken?

Meer ideale klanten aan te trekken?

From business to brand

Cursus met werkboek thuis opgestuurd

IN DEZE ONLINE CURSUS KRIJG JE:

De cursus start op 15 september, inschrijven kan vanaf 20u.

Schrijf je in voor 22 september als je wil genieten van onze early-bird korting, en maar €249 wil betalen. Instappen na 22 september? Dan betaal je €299. 

Werkboeken worden 2 keer per week verstuurd. Je volgt de cursus volledig op je eigen tempo in een afleidingsvrije leeromgeving.

Early bird ticket: €249 (EXCL. BTW/INCL. WERKBOEK EN VERZENDING)

All-in-one werkboek om meteen actie te ondernemen!

Het gevaar van een online cursus is dat je die aankoopt… en uiteindelijk nooit vervolledigt. We kennen het, we’ve been there… Daarom kiezen we er bewust voor om je bij de cursus ook een fysiek werkboek te geven waarin je alle oefeningen moet maken die je in de video’s krijgt. 

Het boek stimuleert je om écht aan de slag te gaan met de cursus en meteen resultaat te garanderen voor jezelf. Het werkboek brengt het beste van Line en Charlotte samen, alsof ze over je schouder mee kijken om jouw branding zo goed mogelijk neer te zetten!

Jouw branding experten

Charlotte – Studio 24

Personal branding expert & business coach

Mijn missie is om jou met meer zelfvertrouwen en plezier je zaak te laten runnen. Een belangrijk onderdeel hiervan is het opzetten van een authentieke persoonlijke branding, waar je met plezier aan bouwt én die jou meer klanten bezorgt.

Line – Vitrin

Visuele branding expert & grafisch designer

Ik ben grafisch ontwerper en het creatieve brein achter Vitrin. Ik help jou bij de visuele en grafische uitwerking van je onderneming zodat jij er zowel offline als online echt staat met je branding.

Vi-trin

line@vi-trin.be